Rubrikvadärdet?

Var som sagt i Knalleland igår tillsammns med Malin och Alicia, men blev även med mamma, Jessica och lelle Moxen. Isabell var inte jäääättemedgörlig när det kom till att ligga i vagnen medans jag och Malin kollade skor och pratade. Vagnen stog väl still för länge skulle jag tro (: Men det gick bra ändå. Fikade och hade en massa mys, var riktigt trevlit. Hade bara önskat mej en massa mer pengar "/
Men fick köpt en jacka till Isabell iaf tack vare pappa Daniel (: Sen kom mamma/mormor med en fine present av två stycken jamisar, helt underbara var dom jue! :D

Åkte sedan hem bara, inget mer med det. Lite badning och matning och sen sängen för Isabell. Tänkte att jag igår skulle hållt henne vaken en timma extra med tanke på att vi skulle vrida tillbaka klockan, för jag vari nte riktigt sugen på att gå upp klockan 05 idag. Men hon var så himla trött så det gick inte, tänkte att det var en smäll jag fick ta i vilket fall.
Klockan 12 inatt ungefär gav jag henne nappen då hon var lite orolig, halv 1 kom Daniel och frågade om hon skulle ha mat eller något. Va? sa jag bara då. "Ah, hon är jue vaken!" Haha, inte märkt att hon legat och pratat en stund, medans Daniel har hört det i babyvakten nere :D Då har hon vändt på sig och bestämt sej för att prata en stund! Haha. Gick ner och värmde till lite mat iaf, så hon fick det. La ner henne och hon sov vidare.
Gett henne nappen några gånger efter det, men inget märkvärdigt, och hon sov ända till klockan var 6.30 (7.30!!??!) idag (:

Dagen idag är ingenting planerat, vad jag vet, med Daniel så vet man aldrig! Haha.
Är nästan säker på att han vill åka till Jula/biltema idag då han skulle gjort de igår egentligen. Ja.. Vi får se, de är väl en tråksöndag som vanligt! "/

PUSS då! :D

Knallelandsmys idag (:

Idag ska jag och Isabell tillsammns med Malin och Alicia åka till Knalleland, Malin ville shoppa :P
Jag får dock ägna mej åt fönstershopping, massor som jag vill ha men får inte så mycket för 30 kronor (:

Natten har varit okej, men väcker inte Isabell mej nu, så gör Daniel det. Hade banne mej behövt ett eget rum nästan :D Jäkla snarkningar, som jag har pött på honom hela natten, men icke. Denna natten har det visst varit absolut skönast att ligga på rygg, när han annars alltid ligger på sidan och inte väcker mej genom snarkningar i örat "/ Ahja. Börjar väl mest bli van nu med sömnbristen.
Min BVCsköterska tyckte jag bara skulle gilla läget, att det antagligen skulle vara såhär tills hon kan hitta nappen själv. Så är det säkert, men hon vrider och vänder sej som en tok när nappen är i? Vem vet, vem vet?

Efter Knalleland idag så vete skruttan vad som händer faktiskt, återstår väl att se.
Funderar faktiskt på att kolla i förrådet ute och se vad man har för saker egentligen :D Undrar om nått kanske kan vara av LITE värde :P

Jag har vunnit! (:

Idag var det svängen till BVC, kontroll mätte henne och hon hade gått upp 175g på 1½ vecka, kanske inte asmycket, men det är en ökning som gör att hon följer sin kurva iaf. Så nu väger hon 6225g min lilla älskling <3

Åkte sen vidare in till Mela och Amanda, tog en liten promenad i regnet, ganska uppfriskande faktiskt (: Och sen var det en massa tjöt om allt mellan himel och jord, slog ihjäl några timmar på väldigt kort tid kändes de som, tack för det! var riktigt trevligt, snart igen, nästa vecka! (:
Sen var det dags, tillsammans med resten av Borås, att handla lite. Och så hade dom Fiskauktion på Maxi, jääättekul. Va är de för dum idé egentligen? Ahja..
Fick det vi skulle handlat och skulle checka ut vid självscanningen, och jag hade vunnit på deras lotteri! :D En ICA's nougatkaka! Haha, så himla speciellt pris att jag inte ens hittade de :P
Får kika efter de nästa gång jag åker och handlar, för orkade verkligen inte engagera mej så mycket i de tillsammans med allt folk.

Sen var det lite middag/kvällsmat för alla i familjen och nattinatti för Bellabus.

Och nu har jag precis kommit in ifrån garaget, har gjort en god gärning och dammat av dom gamla syslöjdskunskaperna :D Älsklings säte i hans nya vintervagn var sprucket och han ville att jag skulle hjälpa honom att sy igen de. Sagt och gjort, vackert? Njae, funktionellt!
OBS! Prova aldrig att sy i ett säte utan en fingerborg, det säger jag bara, helvete vilket hårt tyg de är. De var en  utmaning men de löste sej (:

Nu, MOT SOFFAN! :P

Första bissingen strax uppe! :D

På väg hem från staden idag så ville Isabell bita lite på mammas finger, inget konstigt i det, så sagt och gjort och j*lar vad det stack till! Första tanden är snart uppe! Men jag ser ingenting, det får jag inte för lilla Sessan (: Men kändes, det kan jag lova att det gjorde, satan vad ont det gjorde!
Så får väl köpa tandkräm och tandborste till henne nästa gång jag är och handlar, lika bra och vara förberedd! :P

Fredag

Mhmm.. Idag är det BVC som nalkas, ska dit och kontroll väga Isabell igen och se om hon har gått upp något. Men känns lite som att det har gått bra, tycker hon börjar kännas tyngre nu :P
Frågan är bara hur mycket! :D

Sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Denne veckan har sannerligen varit en tråkvecka för den största delen. Ingenting att göra och skitväder. Plus att "bidraget" kom och försvann lika fort "/ Bara en månad kvar till nästa gång! :(
Hoppas på att höra från Proffice snart, så jag bara kan få komma in och jobba och få ihop lite pengar, väbehövt.

Någon som ska göra något kul idag?

Loppis

Mmm.. Jag funderar på om jag skulle ha en loppis faktiskt.
Satt och tänkte för en stund sen att jag faktiskt nog har en hel del saker i förrådet som bara står och samlar damm. Saker som jag antagligen aldrig använder igen, men inte heller vill slänga.
Pengar är jue aldrig fel att få, även om det antagligen inte blir några större summor, men ändå.

Men då är jue frågan;
- plats? hemma här, då får man nog ta det på en dag då det ska vara uppehåll.
- "annonsering" ? hur får man ut det på ett billigt, brett och snabbt sätt?
- prissättning, inga problem, men får nog fixa prislappar någonstans ifrån.

Äsch, detta känns som de kan gå vägen, får nog fundera seriöst över det och kika i förrådet om det är något att sälja där ute. Inte ikväll dock, för kallt och det blåser en massa "/

Tips på hur man "annonserar ut det" på bästa sätt?

Intervjun

Jovars, den gick fint den, var över på 10 minuter, nästan så jag till och med kunde haft med Bellis på den (: Men hon fick en liten promenad i stan med faster och Elin och en fin present från faster i form av gosiga tofflor, och mamma själv passade på att köpa strumpor.

Till intervjun då. den gick som sagt bra, verkade inte vara några bekymmer, utan hon skulle mest vänta på att få in lite jobbtider, så skulle hon väl ringa. Fick inget definitivt svar, men kändes som man kunde läsa mellan raderna lite :P Fick även skriva på ett papper om att dom skulle dra ut ett registerutdrag på mej, men de är jue inga problem med det! I och med det så skulle jag eventuellt få helgpass på ett företag som jag tidigare jobbat för, ska bli riktigt kul i så fall! :P

Så vi får bara vänta och se när hon ringer mej då, men de bli nog snart de :P
Hoppas bara att de referenser som jag lämnade är snälla, är alltid orolig över sånt, man vet aldrig hur arbetsgivare och dyl beter sig efter att man slutat där.

Today.

Idag så börjar dagen som alltid här hemma, morgonmat och mys, Bellis sover en stund. Sen är det dags för lunch och efter det så åker vi till Rångedala och fikar med promenad hos Charina och Ellinor (:
Och efter det så är det dags för min efterlängtade intervju! Klockan 15 i stan idag, så faster Cilla ska ta med sig Bellabus på en liten promenad i staden, det tar jue bara en 30-45 minuter eller så.
Sen tänkte jag att jag skulle gå på jakt och hitta strumpor till henne, tycker hon börjar växa ur dom som hon har nu (: Fick jue hela hundralappen över denna månaden, så kan spendera dom på nått vettigt! :D Haha.

Återkommer om hur det gick idag, men håll tummarna för mej :P


"Förste nappintryckaren"

De känns som om jag är de nu. Börjar tröttna en aning på detta nu, varför sover hon så jäkla oroligt?
När ska jag få sova..? Detta har hållt på nu i 2½ månad och jag vet knappt vad jag heter längre..
Ingen sammanhängande sömn någonsin, vaknar minst en gång i timmen av att hon rör sig eller gnäller och gnyr. När ska detta ta slut?
En sak hade varit om hon hade vaknat på nätterna för att hon är hungrig, gett henne mat och hon hade sovit 3-4 timmar igen, fine. Det är en sak, men detta.. Vet inte vad det beror på och hon gör så jag vaknar minst en gång i timmen "/
Någon som vet vad detta kan bero på och om det någonsin går över?

Kul att TVn la av i natt med, jävla Telia. Så ingenting att titta på när man väl är vaken.
Bara en testskylt där det står "Telia Digital-TV startar, detta kan ta några minuter." F*ck you! Ett par timmar och ingenting händer? Dom ska få sig ett litet samtal senare när jag är på mitt goda morgon humör som aldrig tycks släppa :(


Han/hon måste vara döv!

Är en bil som kör utanför vårat hus här oftast iaf 1 gång per dag, hör dennes bas på ett par hundra metersavstånd, genom huset och när vi har TV'n på!
Då dom kör en Jeep med plasttak så fattar jag inte alls hur dom kan sitta i den, körde förbi här nu på morgonen klockan 06 och med en sån jäkla volym i.

Han/hon måste verkligen vara döv!

Jahoppsansa..

Onsdag morgon, denna veckan tycks jue gå den med. Konstigt att jag ändå håller koll på dagarna "/
Har fått sova okej i natt, men fick lite panik när jag vaknade halv 12 på soffan! :S
Sen har jag inte hört Isabell föränns halv 5, så helt okej. Men från halv 5 så har jag inte sovit så de är väl lite värre. Vaknade dessutom med en jäkla huvudvärk :( Och halv 6 låg Isabell och började tjöta i sängen med sina små kompisdjur, så tio i 6 gick jag och tog upp henne. Hade utan tvekan kunnat sova en bra stund till.

Igår gjorde vi absolut ingenting, var i Fristad och handlade lite smått och tog en promenad fram och tillbaka till Nitta. Trååååkdag.

Idag absolut ingen aning ännu. Kanske tar mej en långpromenad till Rångedala senare, men de beror lite granna på om min huvudvärk släpper eller inte. Gå dit och ta en kaffe kanske i så fall (:

Vad händer i era liv idag?


Wiiieeehooo!

Denna dagen kunde knappast börjat bättre! :D
Ringde till det jobb som jag hade sökt om Truckförare extrajobb, och fick prata med hon som hade hand om det. OCH jag fick en intervju på torsdag klockan 15.00!
Hon tyckte att det lät väldigt intressant, så håll alla tummar och tår för mej nu! :D

I'm so happy (:

26 oktober 2010

Nu känns det verkligen att vi knallar mot november, tänk, snart är detta året slut! Hujedamejdå.

Om 2 månader så har vi passerat julafton, om 2 månader och 5 dagar är det nyårsafton.

Om 2 månader och 27 dagar fyller jag 25, har absolut ingen panik över de, i huvet känner jag mej fortfarande som 15 :D Tror nog aldrig jag kommer få någon åldersnojja!

Om 7 månader och 20 dagar är Isabell 1 år, haha. Lite framåt kan man hoppa.
Men tänk, så fort det kan gå!

-------------------------------------------------------------------

Igår var Isabell och jag i Rångdela hos Charina med döttrar (: Tog en rejäl promenad på väg till skolan och dagis för att hämta hennes två äldsta. Massa tjöt och Isabell och Ellinor  kommer nog bli gooda vänner :P
Åkte sedan in till stan, när vädret hade blitt lite varmare (: och handlade lite mat. Påväg hem börjar det hagla, sen regna och regna blötsnö. Knappt obehagligt när det inte styr i Dfors rondellen :S
Hatar verkligen att inte ha några vinterdäck, men man kan inte trolla med knäna "/

Idag är ingenting bestämt alls. Det är -6 ute och jag har som sagt vinterdäck. Så innan det blir plusgrader så kan vi inte ta oss någonstans iaf. Och har precis hängt upp Isabells overall som hon spydde morötter på igår på tork, så blir inga promenader de närmaste heller "/ Värsta är att att jag hade behövt åka till affären en snabbis. Ja, vi får se hur det blir med det.


24 oktober 2009/2010



Idag för exakt ett år sen fick jag veta att Isabell låg i magen.
Konstigt nog så är det lika overkligt nu som då (:

Mammas älskling! (:

Söndagmorgon!

Isabell sitter i sin babysitter och testar rösten medans pappa (som vanligt känns det som) sover på soffan. Natten har varit ungefär som de flesta numer, upp och trycka i nappen ett par gångr och frsöka somna om medans hon ligger och skruvar sej. Börjar fundera om jag nånsin kommer få sova en hel natt igen "/
Enligt den dära boken som jag köpte, så ska hon vara i en utvecklingsfas just nu, så hoppas att det går över snart.
Vaknade i morses, runt 06 och skulle ge henne nappen, och i sängen ligger en glad liten skit på rygg (sover alltid på magen) och bara skrattar åt mamma! Underbart! (: Upp och hoppa var det bara då! (:

Hon har blivit grymt duktig också, är så nöjd! När jag lägger henne på förmiddagen så lägger jag henne bara i sängen och hon somnar utan gnäll och skrik, fantastiskt!

Igår var det mammas födelsedag och vi var där och fikade med tårta och frallor och en massa gotta :P

Idag vet jag inte nått vad som händer, det regnar utanför fönstret, det vet jag iaf. Får se vad dagen har att erbjuda! (Så länge det inte snöar så är jag nöjd!)


.

Känner mej så fruktansvärt stressad över pengar just nu, fan.
Behöver verkligen ett jobb.
Får nog ta och ringa runt på måndag, för jag måste verkligen ha ett jobb nu "/

Mus i mitt hus! URK!


Jo - för denna dagen började jue så jävla bra!

*Börjat, med att jag inte fått sova ett skit i natt, mest vilat mej igenom timmarna för Isabell inte kan ligga still i sin säng och hon har gråtit i sömnen. Så, ingen sömn för mej.
*Går upp, och Daniel sover på soffan - fel nummer 2. (Hatar när han somnar där)
*Sen frågar han om jag kokat kaffe, hur ska jag hinna det när jag har ett barn på armen som äter - "Ingen ordning på dej längre", säger han (säkerligen "skämt" från hans sida, men knappast uppskattat denna tiden på morgonen).
*Sen, ska diska ur nappflaskan och inser att hela sopskåpet är fullt av kaffesump som någon lyckats hälla över kanten på sophinken och bara stängt dörren, tack!
*Sen, SNÖ! - ingan vinterdäck, för jag går minsann på mammapeng och då får man planera sånt in i budgeten och hittils så har inte det fått plats. Så fast sitter jag här nu.
*Fick sedan världens utbrott på Daniel innan han gick utanför dörren, skrek och gormade, nog aldrig varit så arg. Känner mej så ensam och bortglömd så här på morgonen. Känns som man är så ouppskattad för vad man gör hela dagarna, det är jag säkerligen inte, men han är nog världshistoriens sämsta på att visa vad han tycker.

6 fel på så kort tid, hur gick det till egentligen?

DEPPDAG!


Då & Nu! (:

Januari 2008

(The Studio - uppmålad! :P)

Oktober 2010


Pics!





Min första tur i min nya barnvagn! (:



Sover så underbart i min bilstol med mössan nere över näsan :D
(Sov 3 timmar och 15 minuter så här!)

Good morning ppl!

Här sitter jag och Isabell sitter och prövar sin röst för full hals i vardagsrummet, det är helt underbart att lyssna på på morgonen! (:
Inatt har hon sovit okej, känns som att det börjar arta sej nu. Inte varit uppe och ätit på 3 nätter nu iaf. Inatt har hon, som de andra nätterna, vridit och vänt på sej och blivit grinig för att hon inte har nappen, men i med nappen och hon sover som en stock igen.
Hoppas att jag kan sluta ligga som på nålar snart och vakna för minsta lilla. Insåg det inatt, att från klockan 4, 2 dagar i rad, så sover jag inte, jag bara vilar. För jag har så fruktansvärt svårt att somna om och sen halvsover jag bara. Puuhf..

Igår var jag hos frisör Ida och gjorde en nu slingning i håret och nu är jag supernöjd. Underhåret är lite mörkare, men de kommer jue bli ljust det tids nog med! (: Nu är jag bara så jäkla sugen på att köpa clip-on löshår från Rapunzelofsweden.se och sätta i. Men har längtat och drömt om de i 1½ år så kan nog fortsätta drömma lite till innan jag får loss några pengar till sånt "/
Isabell var hos mamma/mormor under tiden som jag var där och hon var som vanligt ruskigt arg :(
Prinsessan är så mammig nu att det går inte att lämna bort henne. Hon hade skrikigt i de 2 timmar som jag var borta, non-stop nästan och det spelade ingen roll vad mamma/mormor gjorde, hon ville bara att jag skulle komma tillbaka. När jag kom så hade hon somnat av utmattning och sov en 40 minuter eller så. Sen var hon lika lycklig som (nästan) alltid när jag var i närheten. Då kunde hon minsann skratta åt mormor och prata med mormor.
Knastjejjen :D

Idag är det inga planer alls. Kanske skulle ta mej en promenad, men det tar emot när det är så kallt som det är,  men det är väl bara att ta sej i kragen och gå ut!
Vi får se vad som händer helt enkelt!







Bilderna gör inte riktigt håret rättvisa, det sista är faktiskt egentligen mycket ljusare :D


Hujedamejdå.

Onsdag morgon, och halva veckan har gått. Detta är sjukt, fattar inte vart tiden går men jag gör ändå ingenting vettigt under dagarn "/
Igår så var vi ute på en promenad i regnet som kom efter lite mer än halva sträckan. Tur at jag tog på vagnen regnskyddet innan vi gick! (: Och Isabell trivdes i sin nya vagn, hon somnade som en stock och sov kanske en timma iaf! Sen bar det iväg till BVC för vägning och hon hade gått upp 160g på en vecka, så jag är nöjd!
Sen var det mammagrupp, den sista gången vi spgs nu, men det spelar inte mej någon roll alls. Fått ut en del utav det, men inte några nya "vänner", så det gör ingenting att det är slut.
Och sen kom underbaraste Marina och hennes "nya vän" :D Kevin på besök. Massa trevligt även om det var en sån kortis, men du är jue snart hemma igen, yeeey! :D

Idag bär det in till staden, Bellis ska vara hos mormor ett par timmar medans jag åker och fixar mitt hår hos frisör Ida :P Funderar även på att ta en solning också, men känner mej gott bekväm och vet inte om jag orkar, haha!
Vi får se helt enkelt.

Heeeelt färdig. "/

Hua, vet inte varför jag blir så här trött på eftermiddagarna, inget roligt alls.
Blitt det nu de senaste dagarna, känner mej helt bort och slut i kroppen :(

Isabell sitter i sin bilstol och sover, riktigt skönt faktiskt, då hon knappt sovit något tidigare idag. Nu är hon inne på timme nummer 2. Kanske blir en okej eftermiddag trots allt.

Idag har vi varit i Äspered och hälsa på Bella och Jonathan med lite fika och massa tjöt. Riktigt trevligt, blir nog snart igen (:

Igår var det en roadtrip till Smålandstenar och köpte en Emmaljunga Scooter, rosa/svart, och hon är så vacker! :D Är så fruktansvärt nöjd med det köpet att det finns inte! Men blir nog lite sparsamt åkt i den vagnen någa veckor framöver, helst vill jag jue att hon ska vara omkring 5 månader innan, men det blir som det blir. Nu är det för mycket höst-stormar ute för att ta promenader ändå, och råd att åka till typ Knalleland, det har man jue inte. Så blir nog inte många tillfällen framöver att använda den, men vem vet? (:
Så fin är hon iaf! :D

Nu blir det nog mest mys innan pappa kommer hem och när Bellis vaknat. Innan det är dags att sova inför natten.
Imorgon är det dags att åka till BVC igen och kolla hennes vikt. Hoppas till Gud att hon gått upp relatovt bra denna veckan. Hon har faktiskt ätit supermycket bättre! Hoppas bara att det gett resultat också.
Plus att det är mammagrupp imon, vilket jag faktiskt inte är speciellt sugen på, får se om jag kanske kan slingra mej ur det på nått sätt..

En knas natt "/

Ja, Isabell har vridit och vänt på sig in att som en tok! Jag har tagit upp och vaggat, gett henne nappen och gett henne mat. Vet inte riktigt vad som stört henne inatt, men något konstigt.
För ho nahr faktiskt inte verkat hungrig ska jag säga. Hon åt inte speciellt mycket när hon fick mat och hon var bara annorlunda i gnället. Ahja, vem vet, vem vet..?

Idag så bär det antagligen till Gislaved  och handla vagn :D
Hittat en jättefin Emmaljunga Scooter -08 som fortfarande finns kvar. För den som jag egentligen ville ha, den var såld :( Men denna är jättefin också! Enda som inte står i annonsen är om det är en åkpåse eller inte, så tror nog att det inte finns någon "/ Men det går väl och lösa.
Någon som har en Emmaljunga Scooter åkpåse i Jungle Pink som dom villl vli av med? Säg till! :D

Vad ska ni hitta på för skoj idag?


Uttråkad "/

Känns som jag mest är uttråkad för den största delen av tiden. När helgen kommer, så är det underbart att veta att älskling är hemma. Men vad ska man hitta på under dagarna?
Känner mej totalt lost på inspiration, så det slutar alltid med att man inte gör nått, eller bara åker och hälsar på någon/några för ett par timmar och sen hem igen.
Tråkiga helger mest "/

Idag var vi iaf och hälsade på Daniels mormor och morbror en sväng, men så supertrötta som vi var, så åkte vi strax igen hem. Stannade till i Dfors och köpte lite godis, jaja, dumma mej!
Och sen hemma så har vi ätit pizza/kebabrulle, än en gång, dumma mej. Men vad är en bal på slottet? (:
Och nu gör sig Daniel i ordning för att svinga sina lurviga i Borås Parken med 'grapparna'.
Och jag, jag gör mej väl strax i ordning för sängen! Trött och uttråkad slutar alltid med att jag ligger och nanar innan klockan är 22 :D

Hopppas på en ytterligare fiiin natt, Bellis somnade idag utan att jag vaggade henne, så jag är supernöjd!

Sup lugnt alla, och god natt alla andra :D


En riktigt bra natt! - för en gångs skull.

Gick och la mej igår när klockan var någonstans mellan 20.30 och 21, somnade ganska så direkt.
Men vaknade igen ganska kort efteråt att Bellis inte riktigt var nöjd i sängen. Tog upp och vaggade lite och sen somnade hon om så gott igen.
Sen har jag vridit och vänt på mig hela natten, minsta lilla ljud från Bellis säng har jag vaknat av. Men hon har minnsan inte varit vaken. För första gången på nästan 2 månader, så har hon sovit heeela natten!
Med undantag att hon började prata nånstans mellan 5 och 5.30. Men gav henne nappen, så gav hon upp och somnade om i en timma igen.
Så har inte behövt att vara uppe med henne en endaste gång inatt, helt underbart!
Kan väl bara hoppas att det kan fortsätta så här nu, men som sagt, vågar inte ropa hej ännu.

Meen. Bara för att Bellis har sovit gott så betyder det jue knappast att jag har gjort. Men, smällar man får ta som mamma. Det blir jue bättre!


Måste säga.

Att det faktiskt varit en riktigt bra dag idag!
Fått en massa samtal ringda, Isabell somnade helt av sig självt (nu ska vi dock inte tro att det blir favorit i repris direkt), och hon sov 2½ timma, hon har ätit super bra (både broccoli och gröt idag), mysigt fika besök OCH en supertrevlig surpise/nyhet samt att jag fick sålt vagnen idag.
Varit en mycket givande dag idag!
Nu är jag dock vagnlös, men man överlever väl för det? Hittade en super fin Emmaljunga Scooter, men den fann i Götene, någon som kanske ska dit på en tripp och kan hämta hem den åt mej? Haha.
Om en månad eller så är det dags för en premiär med en ny vagn, så jag har en stund på mej att leta. Ingen panik!

Det enda som fattas just nu, det är en påse med godis. Jag vet, jag vet. Jag har fallit tillbaka. The story of my life!
Men.. Vad är en bal på slottet? :D

Ensam hemma nu, Daniel grejjar med BMW, som vanligt känns det som.
Så funderar på om det är värt att lägga sej på soffan och kika TV eller lika bra och gå i säng på en gång..?
Jag är jue faktiskt ganska trött..


Nöjd med dagens resultat - so far! (:

Ringt till:
- Barnmorskan, beställt tid till p-spruta
- Vårdcentralen, åt Daniel
- Kommunen, dagisplats för nästa år
- Frisören, boka tid för folieslingor nästa vecka

- Sökt 3 st jobb!

- Hämtat ved och tänt i kaminen.

Isabell sover fortfarande och om en timma kommer dagens fika besök! (:

NÖJD! (:

Så nöjd just nu!

Brukar lägga Isabell efter hon varit vaken i 2 timmar på morgonen, och brukar bara lägga ner henne i sängen och hon brukar skrika åtminstone 15 minuter innan hon somnar, men IDAG somnade hon på STUDS!
Helt fantastiskt, inte ofta det händer! (:

Nöjd som satan just nu!

Så, lite frukost och sen ringa lite samtal innan hon förhoppningsvis vaknar!

Fredag 15 oktober

Jupp, halva månaden nu gått, och tänk att snart är vintern och snön här.
Daniel kom hem igår och sa att han hade hört att det skulle komma snö i helgen. Då kan jag lova att jag är stående, för jag har inge vinterdäck till bilen än "/ Kanske optimist, men har man inga pengar än till att köpa så får det bli som det blir.
Idag väntas besäk från Malin och Alicia, ska bli trevligt, har inte träffats på länge nu!
Sen vet jag inte riktigt vad som står mer på agendan, tror att det får bli en liten promenad idag i kylan.

Ett måste iaf: SÖKA JOBB!

Vad ska ni hitta på för skoj i helgen då?

Isabell 4 månader!

Ja, nu känns det banne mej som tiden gått fort, men ack så sakta!
Min lilla sessa är 4 månader idag! (om ca 12 timmar dock).
Kan inte säga att det känns om igår, för då ljuger jag! :D

Tänk, att det är bara 8 månader kvar till ett år, hjälp! (:

Mommy loves you! <3

Our little family



Mina älsklingar (På Neo 17/6 2010)



Mommy and me (Isabell 2 månader)






Trött som satan!

Vet inte ens vart det kom ifrån!
Var på vägen hem, och fick som ett slag i ansiktet en sån jäkla trötthet som heter duga!
Så nu sitter jag här, kan knappt hålla uppe ögonen, och än är dagen inte slut "/ Hujedamejdå..
Dryga två timmar kvar innan Isabell ska nana, och jag kan nana till i soffan, gottans! :D
Hoppas pappa kommer hem snart bara.. "/

Idag

Har vi varit inne i staden och tjötat lite skit med Fia, alltid lika trevligt och intressant! :D
Sen drog vi till City Knalleland, då jag igår åkte dit för att kolla efter större napp till busans nappflaska, men köpte en massa annat och när jag kom ut till bilen kom jag på vad jag hade glömt. Orka gå in igen då? Njae..
Så de blev en sväng dit idag igen, fick tag i nappar med större hål, hoppas att detta kan passa den lilla prinsessan :P
Så nu är vi hemma igen, just kokat napparna och tänkte väl kanske att jag skulle vispa ihop någon mat. Kanske..

Väntar

Väntar på att Isabell ska vakna, nu har hon gjort en riktig maratonsovning, la henne kvart i 9, hon somnade klockan 9 ungefär, och har vaknat lite oroligt en 2 gånger kanske och nu är klockan nästan 11.20 och hon sover fortfarande.

Blir lite sån nu me, i och med hennes vikt och allt, så vill jag nästan väcka henne nu och tryck i henne mat, för hon skulle ha ätit lunch nu klockan 11, så hon har sovit över lite nu. Men känns jue lagom fel att väcka henne också. Allt blir väl, väl.

När Isabell har vaknat och ätit lite mat, så var tanken att vi skulle åka in till Fia och fika lite.

Sämsta serien ever?

Den har hållt igång sen 1965 och jag kan bara tänka mej att handlingen inte har ändrats speciellt mycket sedan dess. Den är så otroligt overklig, kass och löjlig, men mammaledig och uttråkad med jämna mellanrum och med ingenting annat som går på TV'n, så slutar det med att man tittar på den.
MEN man kan missa en månad och ändå hänga med i vad som händer, haha. Helt sjukt.

Pratar såklart om "Våra bästa år". -sjukt dålig serie, men som man ändå kan ha svårt att slita sig ifrån! :D


Sinnesjukt roligt! Hittade det första avsnittet från 1965! Haha


Jobbsökande

Ja, jag känner att det ändå börjar bli dags. Känner att det är riktigt tufft att överleva på dessa pengar, då jag kanske har en marginal på ungefär 500 kronor per månad, och nu när vintern kommer, så kommer elräkningen skjuta i höjden och det kommer bli ännu tuffare. ÄNDÅ så tar jag ut 7 dagar/vecka "/

Såå, tänkte att nu när jag lagt prinsessan för hennes förmiddagslur, så ska jag ta tag i mitt CV lite granna och finslipa lite på det. Spana runt lite på nätet efter jobb, och förhoppningsvis skicka iväg några CV'n.

Nu ska jag bara söka helg alt. kvällsjobb till en början, ska jue verkligen inte börja jobba heltid eller så. Men måste dryga ut kassan lite granna.

Så, någon som vet om något deltid/tim jobb med mest kanske helger, så hör GÄRNA av dej :D

Händer idag tro?

Nu ska jag alldeles strax bege mej mot duschen medans Bellis är vaken och nöjd!
Men undrar lite vad man ska hitta på mer idag?
Någon som kanske har bra förslag på vad man kan hitta på med en 4 månaders? :D
Någon som har lust med en fika annars, i brist på annat? :P

BVC besök 12/10

Var på BVC i tisdags, och jag vart allt annat än nöjd när jag gick därifrån.
Prinsessan hade inte gått upp mer än 26g på 1 månad!
Det känns inte okej för 5 öre!

Så receptet på detta var;
- olja i maten i ggr per dag
- mer puré på dagen
- gröt till kvällen

anledningen till att hon inte gått upp, är att hon har krånglat och ätit mindre och mindre. men jag har aldrig förstått varför. har jue hållt på och krångla med att byta mat osv ett antal gånger under hennes första månader, och nu förstod jag efter lite tankearbete, att hon antagligen inte tyckte om Baby sempen iaf, som jag trodde från första början. Har trott istället att hon haft ont i magen, det varit fel på flaskorna osv men inte trott att det kunde hänga på maten. Men testade iaf att ge henne Nan igen, och hon åt igår, mellan 160ml och 190ml per gång. När hon de senaste veckorna bara ätit maxat 140ml per gång. Så det var en enorm skillnad.
Vågar dock inte ropa hej än, är bara rädd att det ska krångla igen.

Så inte heller konstigt att hon sover dåligt på natten, med tanke på att hon äter dåligt på dagarna och därmed inte är mätt och nöjd.

Ny blogg

ny design och förhoppningsvis ett nytt humör.

(ska bara försöka ge mej på om ett tag och byta header med :P)

RSS 2.0