Lite nya bilder på bästisarna :P








"Bakom mina solglasögon, kan jag va mig själv.. Na na na na.."



Sån tuff brud! (:



Hänger lite bara.



Strumptjyv! :D

Plusgrader, snö och regn!

Underbara vecka som vi har framför oss, plusgrader och snö/regn.
Den lilla snön som är utlovad kan vara, huvudsaken är att det är plusgrader och det är utlovat ännumer regn! Wiiiehooo! :D

Håll tummarna att den mesta snön försvinner :P

110131

Sista dagen av januari, underbart!
Idag bär det in till staden för att fixa lite granna med Charinas legitimation även en fika och lite fönstershopping ska hinnas med :P I eftermiddag blir de en promenad tror jag, hann aldrig med en igår, så måste nästan detta känns det som!

Har en liten fundering. Isabell har den senaste tiden lämnat en hel del av sin välling, morgon som kväll. Hon har sedan 6 månaders kontrollen fått smör i vällingen så att detta ska öka på hennes vikt. Men det gör jue varken från eller till om hon inte äter upp allt. Kan det vara så att den mättar mer tack vare smöret i?
Jag menar, när hon sovit 12 timmar, och kanske inte ätit på mer, så bör hon ujue ändå vara mer hungrig än 120 ml på morgonen? "/ Tycker det är märkligt.

Funderar också på att byta ut gröten, då det aldrig riktigt går superlätt att ge henne den. Är precis som att hon inte tycker om den alls. Så ska börja ge henne andra mellanmål ist. Förslag någon?

Idag var också den officiella vägningsdagen, och jag är nöjd! -1,3 kilo på en vecka, känns superbra! Nu är det bara resten kvar och hoppas att jag inte ger upp bara för att jag kan! "/

Nu är det snart dags för frukost, byta bajsblöja om jag känner Isabell rätt :P Byta kläder på oss båda, starta bilen, packa väskan och sen bege oss till Rångedala!

Ha en trevlig dag där ute alla! (Idag ska det bli plusgrader dessutom :P)

Ny design!

Vad gillar ni den? (:

(Tack syster Jessica för hälpen!)


110130

Näst sista dagen på denna månaden, och detta året har startat med raketfart. Kan inte våren komma också? "/


Igår blev det promenad på eftermiddagen, var sådär givande då en oerhört tjurig Isabell vaknade halvägs hem och jag gick i motvind. Men men, en runda blev det iaf. Åkte sen in till Maxi och handlade, och jag fick mig en kycklingsallad :D Mumma.

Mår sådär idag, seg, ont och snurrig i huvet. Tycks bli det ganska så mycket nu det senaste när jag försöker gå ner i vikt. Tycker att det är lustigt att det tycks bli så, för jag har jue knappast slutat äta helt, då mer tycker jag att det borde bli så. Ahja, konstigt.

Idag ville sessan vakna redan klockan 06, inget som var en riktig favorit hos mej, gav henne en chans till att somna om, men det var ingenting som hon hade lust med idag. Tror att det faktiskt spelade roll att TVn i vardagsrummet var igång, då pappa INTE skulle somna på soffan.
Men men, så dagen startade riktigt tidigt idag. En maskin disk är igång och en maskin tvätt. Isabell sover igen och jag ska snart vila på soffan tänkte jag. Om jag kan hitta ron till det bara.

En fråga.

Till alla er som läser min blogg, kan ni se att min headertext samt där ni kan komentera, har en bakgrundsfärg som är grå?

Bloggtorka idag?

Känns som att alla har bloggtorka idag, ingenting nytt att läsa om "/
Jag har inte supermycket att detla med mig av heller, skriver mest för skrivandes skull.

Har precis lagt Isabell, idag fick vi sovmorgon till 8, riktigt mys!
Så nu ska jag ta tag i och hämta upp tvätten och slänga ut lite salt på uppfarten medans det ändå är plusgrader. Hoppas bara att jag inte blåser bort! "/
Idag är Daniel iväg och hjälper Erik och isolera på godset så vi är hemma ensama idag. Kanske lika bra med tanke på vilket superhumör han vaknade på! "/ Då kan han gott åka hemifrån!

Så nu, till att gör lite nytta och sen ingenting. Hade varit gott med en promenad i eftermiddag, men blåste ute gör mig inte speciellt motiverad. Kanske åka till Maxi sen och köpa det nödvändigaste, vi får se. Inget måste egentligen, men kan kanske vara gott att komma hemifrån!


Tankenöt




Allt man har kvar är minnen,
men vad är dom egentligen värda i en verklighet?
I verkligheten är man ensam
i minnen så är man det inte.
Vilket är värt mest?
Den vänskap som en gång var fin och varm,
men som numer är kall.
Eller en ny fin och varm vänskap,
som är varm, inbjdudande
och inte ensam.

Att enbart tänka på minnen
gör att man bara blir deprimerad.
Att tänka på det som en gång var
gör inte att det en gång igen blir likadant.
Hur mycket man önskar
så blir det aldrig detsamma.

Måste se framåt
inte bakåt.

Dags att släppa taget.

/Jeanette
Klockan 20.45, 28 januari 2011
Varnum.


God natt.

Trött, trött, trött. Ordentligt så är jag.

Idag har vi haft mysbesök av moster Jessica och kusin Mox :D
Fikade, tjötade och barnen lekte ganska så fint tillsammans :D Båda två är lika nyfikna på varandra, de är härligt det! Isabell har blivit så oerhört fascinerad utav andra barn, det är underbart! (: Även ett par leenden kunde hon dela ut till moster, haha!
Sen åkte vi en tur till Willys och skulle köpa blöjor, men det jäkla erbjudandet med 3 för 2 gällde jue enbart om man handlade för över 200 kronor, vilket man nästan kunde räknat ut, så det sket sej. För så mycket behövde jag inte handla. Men två paket fick jag iaf tack vare en annan rabattkupong, tack Charina :P

Sen hade jag tyvärr en ganska så tjurig dam som inte alls kunde tänka sig att sova på eftermiddagen. Men hon stupade i sin säng klockan 18.30 och sover för natten. Gott!

Ska försöka byta välling till henne nu med, hon har börjat lämna en hel del av vällingen varje gång och jag har börjat fundera om det är så att hon helt enkelt tröttnat på den. Nu ska det snart bytas upp til 8 månaders i vilket fall, så tänkte börja prova nu. Hon åt hyffsat nu ikväll på ny välling, men inte riktigt okej ändå. Men kan bero på att hon åt gröt när klockan var efter 16. Vem vet, får se hur det blir imorgon!

Herregud, hon är 8 månader om 18 dagar "/


110128


----------------------------------- VARNING - läs på egen risk --------------------------------------------


Tankar och funderingar.
Blir ibland bra knäpp på min hjärna. Analyserar hela tiden.
Tänker just nu alldeles för mycket på bantning och kalorier, vänner och vänskap.
Kommer på mig själv at bli besviken ju närmare som jag kommer att ha ätit 1300 kalorier på en dag. Oavsett om jag är nära det antalet eller inte så är det ju superbra! Varför kan jag inte förstå det själv?
Jag har ett bra lurigt sätt att se på saker och ting faktiskt. 
 
Tror att jag skulle kunna ha lätt att få en ätstörning åt det ena hållet, men samtidigt ha väldigt enkelt att falla ur det och lika lätt kunna dra på mej en ätstörning åt det andra hållet.

Jag avskyr min kropp och vad jag har gjort med den de senaste åren, jag har varit allt annat än eftertänksam alltså. Samtidigt som jag älskar mat och älskar att äta allt som är gott. Och det syns.
Jag har aldrig tidigare haft problem med min vikt och har därmed aldrig behövt bry mej om banting och om vad jag har ätit. Men tyvärr så desto äldre man blir, desto mindre styrs kroppen på samma sätt som tidgare. Men jag lärde mig nog aldrig det innan det var för sent. Eller så blundade jag helt enkelt bara för det.

Vänner har man allt mindre sen ett par år tillbaka. Allt mindre som jag känner att jag kan lita på och mindre som jag känner att jag helt och hållet kan vara mig själv med. Vet inte alltid och exakt vad det kan bero på, men man kan nog tänka att det inte var menat, att det inte var riktig vänskap trots allt.
En dolk i ryggen, en besvikelse kan sätta sig så förbannat djupt. Jag har aldrig trott att jag varit speciellt långsynt, men visst fan är jag det. En vänskap för mig blir aldrig den samma efter att man blivit sårad en gång. Den kan repareras, definitvit, men det tar lång tid och kräver mycket effert.
Jag kan vara väldigt snabb på att ge efter, gamla minnen är något som trycker på min svaga sida. Men jag kan förlåta, men jag glömer sällan


Äkta vänskap bevisar sig alltid. Liksom oäkta. - Jeanette


Idiot Sita!

Åh så arg man kan bli på så lite då!
Sopbilen missade min soptunna när dom åkte upp på våran väg idag, då när dom åker ner så ser dom att den står utanför iaf, då flyttar dom över den till andra sidan så dom kan hälla ur den, men tro fan att dom inte kör tillbaka den till rätt sida! IDIOTER.
Är la för fan inte mitt fel att dom missade den på vägen upp?

Dumhuven!

Plusgrader!

Yeeey! Idag ska temperaturen stann omkring nollan och de närmaste dagarna ska de bli lite plusgrader, gillas oerhört starkt! Dock var det -13 när jag gick upp idag och jag blev lite smått nervös, men det har redan sjunkt till -10 på mindre än en timma, så de är fiiiint :P

Hade behövt en ny mus till våran dator, denna håller på och hänger upp sej heeeela tiden blir så förbannt trött. Helst av allt hade jag velat ha en bärbar nu, för min tid att sitta vid datorn när Isabell är vaken är nu mer räknad. Kan jue knappt lämna henne ensam någonstan nu redan när hon är vaken, så tänk om en månad! Jaja, ett I-landsproblem :P

Idag står inte supermycket på schemat, vi ska vara hemma heeela dagen. Jag ska se om jag kan lösa våra problem med Visma så vi kan faktuerar lite granna snart, kanske ringa banken, kanske ringa vårdcentralen :D Sen kommer Jessica och Moxen på besök och kanske Helen. I eftermiddag blir de nog en promenad, skönt att ta en också när de inte är så superkallt!

Helgen är totalt obokad, så om någon är sugen på att hitta på något, så är de ba' till och höre av er! :D

<3


Nya bilder (:



"Öh, vad gör du?"



"Ligger här och filosoferar bara! :D"



I säkert en halvtimma hade on ett stadigt tag om nappen i vänstra handen efter det att hon hade gått upp! :D
Vägrade släppa :D



Nu har vi bytt napp! :P

110127

Dagen då FP kommer och dagen som hela skiten bara försvinner igen "/ Ahja, det blir bättre!

Jag har en knasig unge :D Satt i soffan i morses jämte mig, sätter händerna framför sig och nästa reser sig upp på fötterna! Haha. Undrar verkligen om hon kommer krypa innan hon ställer sig upp. Viljan verkar nästan tyda mer på att hon inte kommer krypa innan hon går :P Vi får väl se!

Idag bär det som sagt ut till Charina om ca 1½ timma eller så, mys!
Nu är det snart dags för frukost, sen städa i ordning köket och till sist starta bilen så den kanske kan bli lite varm när vi ska sätta oss i den!

Snälla Gud, nu får denna vintern snart vara över! (Det ska dock bli lite plusgrader i helgen :P)


110126 - Night time

Trött börjar jag verkigen bli, men ska snart bädda ner mig i soffan och invänta Fuskbyggarna.
Älskling har åkt till stan för att tvätta av sin bil och handla lite granna på City.

Idag har vi varit i stan och tvättat av min bil, såg verkligen hemsk ut. Renare, men inte ren blev den iaf! Sen åkte vi till Kapphal i Knalleland och handlade 3 par nya byxor till Isabell och 2 par strumpor. Sen åkte vi hem och det var dags för mat för oss alla tre! Efter lunchen begav jag och Isabell oss ut och gick en promenad. Isabell fick sova lite och jag fick gå bort några kalorier :D

Sen var det dags för en massa bus, kvällsbadet och sen nattinatti för Isabell.
Nu sitter jag här själv och drömmer om allt från att gå ner i vikt, köpa en laptop och att snön ska försvinna!

Detta är nog en bra vecka, det tror jag! Återstår att se på måndag :D


Promenad i kylan

Trodde inte att det skulle bli någon promenad idag, då Daniel är hemma. Tyckas aldrig bli så då av någon anledning. Men nu har jag och lilla sessan varit och tagit oss en promenad fram och tillbaka till Nitta. Kallt om öronen bara, hade verkligen behövt muffar! Nu önskar jag bara att snön smälter så jag kan gå till Rångedala ist för att ta bilen, så mycket nyttigare och mer ekonomiskt! :D
Funderar på att köpa mej en cykel till våren nu, och en barnstol till den, så man kan cykla överallt :D Vilken motion! Haha.

BTW, ligger jäkligt bra till ser jag med min diet, ska hålla mig under 1300 kalorier varje dag och det gör jag med bravur! Haha. Vägde mig i morses bara för skojs skull och det såg bra ut, får se vad det slutar på, på måndag! :P

Motivationen är verkligen på topp! :D

Hjälp!

Faaan, försöker få bort färgen som är bakom min headertext plus runt kategori och länkar, men får inte bort det! HJÄLP! Om någon kan säga hur man lägger på en egen header med bilder också, så hade det varit snällt! :D

110126

Hello world!
Igår stannade vi till på en snabbiskaffe hos Charina och Ellinor innan vi drog in till staden och handlade, mysigt! (: Handladet gick bra, Isabell var lugn och fin och lekte mest med kedjan som sitter på vagnen! När vi kom fram och skulle betala så blev jag braaa sur. Fanns jue en sån däringa självscannings rabatt 5% på Maxibladet i måndags, och den hade jag lyckats tappa någonstans i affären! SÅ SURT! Dock hade jag bara sparat ca 60 kronor med den, så det går att komma över! :D

Åkte hem och åt och fixade lite granna, och sen gick vi på promenad på den glashala asfalten fram och tillbaka till Nitta. Riktigt skönt att komma ut! Blir nog en i eftermiddag också.

Idag är pappa hemma, då dom väntar på material så dom kan inte göra nått. Morgonen var riktigt lugn idag, Isabell vaknade redan klockan 05.30, men låg mest och tjötade lite i sängen. Jag tog på mej kläder och gjorde mej redo att gå upp, men efter en stund blev det tyst igen! Så vi gick inte upp innan klockan var 8! Hihi, underbart!

Nu strax kommer en gammal arbetskompis till Daniel och hälsar på, på en kaffe. Sen får vi se om han kanske ändå beger sig iväg och gör något jobb. Vi får se, själv tycker jag att det kanske är lite väl sent nu, men inte jag som bestämmer!

Imorgon är det som vanligt dags att åka till Charina (: Tydligen så är det en massa träning som gäller då! Haha, både Zumba, Wii och promenad för att hämta flickorna i skolan. Bara bra de, för nu jäklar ska vikten rasa! Haha.


arbete pågår

arbete pågår!

Duktiga vi!

Jag och Charina har gett oss nu fan på att vi ska vara smärta och fina tills sommaren kommer och motivationen är fortfarande på topp! Allt blir så mycket mer roligare och enklare när man är två! :D

So far, so good. Trots att jag fyllde år i helgen och inte var det allra duktigaste med min diet så lyckades jag ändå minska 0,5 kilo på en vecka, helt okej då mitt mål är 1 kg per vecka. Men med tanke på fika och allt, så var det riktigt duktigt! Inte helt lika duktig som Charina som lyckades med 1,4 kg minus på en vecka (:


Detta är jag juldagen 2004, ca 52 kilo!
Plus några kilon än så ska de bli, men ungefär vad jag eftersträvar! :D

(Härmar Charina lite smått idag på detta inlägg!) (http://www.charinat.blogg.se)


Så frustrerande

Vinterhalvåret är trist bara i sig att det är kallt och mörkt. Men också förbannat jobbigt med att alla räkningar helt plötsligt blir så fröbannat mycket dyrare. Sitter just nu och kollar över månadens räkningar och jag är långt ifrån nöjd. Ser verkligen allt annat än bra ut, och nästa månad kommer det att blir ännu värre.
Mår skit verklige över detta nu och jag vet inte vad jag ska hitta på.
Skulle hörts med min min chef på Proffice i början utav året, men ingen utav oss har ringt "/ Han skulle ringa om han hittade en lösning så jag kunde få jobba helger, men hittade han inte de, så skulle jag ringa, och vi skulle se över en eventuell uppsägning då.
Jag vill verkligen inte bli av med det jobbet, men nu känns de inte bra då jag inte jobbat sen november. Var riktigt nöjd med det jobbet, tjänade bra och allt, men så jävla svårt att hitta en barnvakt i 2½ timma så att det funkar för alla.

Önskar bara att jag hade en lösning på allt just nu, önskar att jag hade ett helgjobb så att allting inte skulle vara så jävla svårt.

Fan vad frustrerande allting är just nu.

110125

Tisdag idag. Idag väntar ingenting speciellt egentligen. Blir mestadels hemmamys, bortsett från en promenad i eftermiddag hade jag tänkt och åka in och storhandla efter att Isabell gjort sin förmiddagsnap.
Tänkte att jag skulle passa på medans det kanske inte är supermycket folk. Hade varit riktigt gott med sällskap och hjälp, men kan inte vänta tills att Daniel kommer hem från jobbet och handla då omkring 18, blir bara jobbigt.
Så det blir att åka och handla det själv. Men det går ganska bra det me nu när Isabell kan sitta i vagnen :D

Nu är det dags för lite frukost, och sen bara ta de lugnt. Grejja med räkningar och dylikt när Isabell sover sen. Har en ruskig träningsvärk i min rumpa idag, kommer verkligen ha buns of steel sen :D Haha.

Mystiskt hjulspår

Mycket märkligt hjulspår såg jag i början av vår uppfart nu på morgonen när jag var ute med soporna. I höjd med soptunnan var det ett ungefär 10 cm brett hjulspår, och endast ett. Vad gör det på vår uppfart?
Man blir lite halvnojjig när det är mörkt största delen av dygnet och när man kan se sånt. Konstigt.


Trööööött "/

Herregud, är halvt om halvt slut i hela kroppen!
Idag har vi varit och myst i Rångedala, spelade sedan lite Wii och tog en lååångpromenad :D
Så känner mej lagom mörbultad just nu, men de ska bli ännu mer intressant hur jag känner mej imon! :P
Konstigt att man kan bli så slut av så lite, snacka om otränad! Haha.
Men tr att vi fick bränt kalorier idag, då min middag tydligen bestod av omkring 1000 kalorier (!!???!!) Blev så chockad över hur mycket kalorier de va, så höll på trilla av stolen! Men då vet man de, då äter vi inte så mycket av det!

Nu ska jag strax slänga mej på soffan och kika "Kvinnor som mördar" på TV4+, vet inte varför, men tycker den är bra intressant :D

110124

God morgon.
Vaknade idag med inte riktigt lika farlig huvudvärk, men känner spänningen upp i nacken. Hoppas bara att det är som det brukar, en period med sova dåligt/ont i nacken/huvudvärk. Har haft detta förr, och det har gått över då.

Igår tillbringade vi mesta delen hos Isabells farmor.
Jag kände mig inte riktigt kry, med både huvudvärk och illamående, så vr väl säkerligen inte världens trevligaste sällskap.

Idag ska vi bege oss till Rångedala för måndagsmys :D
Fika lite kaffe, spela lite Wii och gå på promenad står säkert på schemat!
Måste skärpa mig lite granna nu efter denna helgen som gått. Dock har har jag lyckats gå ner 0,5 kilo på en vecka (målet var 1 kg) som är riktigt bra med tanke på mitt fuskeri :P

Så nu ska det drickas lite kaffe, sen ta itu med lite disk och tvätt!

110123

Jupp, så hade den födelsedagen både kommit och gått.
Nu skiter jag i allt vad födelsedagar heter, kommer inte ge mig in i några egna kalas innan jag fyller 30, och märk mina ord, då blir det KALAS. Men fram tills dess, så skiter jag it.
Jag lyckas att aldrig ha några förväntningar om vad som kommas skall, men trots det så lyckas jag på något sätt alltid ändå bli besviken. Ligger nog alltid en liten förväntan långt bak i mig ändå.

I fredags var jag som sagt i Skene och fixade mitt hår, tack snälla Rebecca och tack underbara älskling som betalade :D Efter det var det dags för middag, fläskfilé med potatisgratäng och sallad som karlarna fixat så snällt :D Efterrätt på det också med ugnsbakade äpplen och glass :P Onyttigt, men gott!
Åkte hem omkring 21.15 och Isabell somnade som en stock i bilen. Fortsatte sova genom natten och beslöt sig för att vakna 05.30 igår redan. Något jag knappt var nöjd med.
Vaknade med världens huvudvärk som inte ville ge med sig, och en dotter som inte riktigt var en solstråle då hon sovit alldeles för korta timmar. "/ Grattis på födelsedagen då.
Hon somnade igen vid halv 9 någongång och genast beger jag mig till köket och ger mig i kast med budapestrulle. Inte det svåraste jag varit med om, men ett tips är att aldrig göra två på exakt samma gång. Blir inte riktigt bra. Så fick kasta en, men gjorde en ny lite senare. Dock helt i onödan, för den gick aldrig åt..
Så har en hel del att frysa in nu.

Omkring 2 kom människorna och några fina presenter fick jag.
Isabells farmor kom tillbaka omkring 18 och skulle sitta vakt medans jag och älskling åkte in till stan för att köa lite middag. Blev Alléterassen till slut, då de flesta resaturanger var fullbokade, men lika gott var det med en Black and white, aldrig ätit förr, men blir definitivt en gång till :D
Tack älskling!

Åkte och hälsade på Annelie och Moggen en sväng efteråt och kikade på deras nytapetserade kök, riktigt fint blir det! Men var så otroligt trött, så blev en hemgång omkring 22.30.

Idag blir de nog mest lugnaste gatan, ska ta itu med disken i köket om en stund, då vår diskmaskin har checkat ut. Eller, vågar iaf inte köra den innan någon kollat på den. Kul..


Under konstruktion "/

Och jag är sådär nöjd just nu kan jag väl säga, men orkar inte hålla på mer just nu.. :(

Check!

Detta har jag hunnit hittils:

Plockat undan [x]
Dammat [x]
Städat badrum [x]
Städat köket [x]
Dammsugit ovanvåningen [x]
Slängt skräp [x]
Ringt skatteverket [x]

Detta är kvar:

Dammsuga nedervåningen [  ]
Tömma diskmaskinen [  ]
Noppra ögonbrynen (: [  ]


110121

God morgon världen!

Grattis på din födelsedag Peffy Puff! :D Hoppas du får en underbar dag idag och en ännu bättre dag imon! :D <3

Är helt supertrött idag, var en hård dag igår! (:
Vi drog oss till Charina omkring 09 och de blev två kaffe och en smoothie! Duktiga vi är som skippar fikabröd iaf! :D Sen prövade jag på hennes Wiispel, ett sånt däringa träningsspel! Haha, efter 20 minuter så trodde jag att jag var döende :D Snacka om otränad! Men de kommer bli fler gånger att prova på (:
Sen åkte jag och Bellibus till Maxi och skulle handla alla mina ingredienser till mina bakningar. Isabell passade på precis när vi kom in till stan och stänga igen ögonen. Jag var tvungen att ta en kundvagn då allting inte skulle få plats i en korg, så jag kunde inte köra henne i sin vagn.
Tog upp henne och tänkte att hon vaknar nog snart (som vanligt), ICKE!
Hon sov i min famn hela tiden vi handlade, samtidigt som jag pötte vagnen och hämtade varor, tack och lov för självscanning ändå! Så det blev träningspass nummer två!
Väl hemma drog jag igång baket, 4 timmar senare var det klart. Drömmar, chockladkakor, chockladmuffins och långpannebullar. Imon ska jag även baka budapestrulle.
Sen somnade jag så gott på soffan :D
Gott ändå, för när jag väl var klar, så fanns det inte något sug till någonting utav det! Riktigt gott! :D

Idag passade mammas älskling på att vakna lite extra tidigt, halv sex redan "/ Gör inte så mycket för min del då jag och Daniel ändå är påväg upp då, men tycker att jag ser en tendens till att hon lättare blir tjurig om hon går upp så tidigt "/ Men men, vad ska man göra?
Idag ska jag städa huset uppifrån och ner, sen åka till Skatteverket och sen ner till Skene för att få bli pimpad i håret! Underbart ska de bli, verkligen efterlängtat nu! Efter det blir det middag i Örby hos Anders och Rebecca :D

Imorgon ska jag som sagt baka budapestrulle och efter det kommer det tydligen folk. Varför vetesjuttan men ändå :D

Hörs igen! (:


----


Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva just nu egentligen. Allting bara går emot mej just nu och jag vet verkligen inte hur jag ska få någon rätsida på det hela heller. Kul sätt att starta detta året på, fy fan.
Så mycket problem och så jäkla lite tid. Vad fan har jag gjort för att förtjäna allt detta? Helvete med.

 


---



Fuck this month.
Nothing good 'bout it.


110119

Morgon.
Åh fy skruttan vad jag är trött idag. Känns som att kroppen ligger kvar i sängen för den orkar verkligen ingenting och huvudet bara dunkar "/ Vet verkligen inte varför, men väntar på att första glaset kaffe sätter igång verksamheten snart..

Bellis sover fortfarande, underbart! Igår vaknade hon klockan 06 när vi var uppe med, och hon var ingen rolig liten tjej den morgonen "/ Sen hade hon ingen större lust alls att sova under dagen, skulle tro att det hände allt för mycket runtomkring så hon var tvungen att vara med, men hon var ingen direkt fröjd tack vare det då "/
Så jag önskade verkligen att hon skulle sova lite längre idag, vilket hon tycks göra. Men varför kan jag aldrig släppa tankarna "andas hon" när det går ifrån det "normala" ? Klart att hon gör! Konstiga mammatankar..

Idag är det ingenting planerat, bara vara tror jag mest. Ska försöka få tummen ur och ringa mina samtal sen när Bellis sover sin förmiddasnap, och i eftermiddag tänkte jag trotsa oddsen och gå ut och gå på vägarna här ute. Dom har ändå spruckit upp ganska så bra, risken är väl bara att man ska bli nersprayad utav gruset "/ Folk har jue inget vett på att köra försiktigt här ute så. Men måste ut och testa iaf, måste börja röra på fläsket om man någon gång ska komma ner i vikt!

Imorgon ska vi till Charina igen, alltid så trevligt! :D
Sen ska vi åka och handla, baka på kvällen inför lördagen.

Fredag blir det till att antagligen förtsätta med bakningen och städa huset.

Lördag blir det eventuellt födelsedagsfirande.

Söndag är oplanerad.

Någon som minns? :D


Tack!

För en underbar dag!
Vaknade idag och mådde allmänt dåligt, men nu är jag på ett så mycket mer strålande humör!

Tack Charina, Jenny och Malin! Ni är så fina! <3

110118

Morgon.

Nu känns det verkligen som jag vaknar depp varenda morgon. Orkar inte må så här, men denna månaden slår nog rekord i att strula med allting tror jag. Inte alls kul att vara jag just nu.
Så mycket som jag vill göra i livet nu, men varken tid eller pengar talar för mig och det gör riktigt ont.
Tänk om man bara kunde bli miljonär, det hade löst många problem för mej just nu.
En önskedröm som aldrig blir sann.

Ahja, åka till Charina om några timmar, tror och hoppas att jag kommer bli rejält uppmuntrad där iaf!
Nu kallar Bellis :D


110117 - del 2.

God kväll!
Idag vart det ingen fika hos Charina och Ellinor, då lilla Alice blitt sjuker och fik åka till Vårdcentralen :( Men bättre lycka imon, efter klockan 9 beger vi oss till Rångedala :P

Så vi åkte idag och handlade och tankade lite. Helt sjukt avd dyr dieseln har blitt, höll på få en chock! Sen åkte vi vidare till Helen och tog en (ganska så snabb) kaffe. Fick åka omkring halv 4 då Bellis behövde sova en liten stund. Men dock blev den just de, ganska liten, för sen har hon inte varit på sitt allra mest strålande humör! "/ Men nu nanar hon så gott för natten :D
Sen kom pappa hem i tid idag med, riktigt skönt, och med sig hade han SALT! Så nu jävlar ska isen bort, bort, bort! :D

Imorgon efter myset i Rångedala ska vi bege oss mot staden och äta lite lunch med moster Jenny. Mys!

Idag har jag påbörjat (ytterligare) en ny diet. Denna gången en ganska human, hoppas att detta ist kan fungera. Jag har så fruktansvärt svårt för att hålla mig till dieeter, men nu måste jag för bövelen. Mår skit i hela kroppen hela tiden, för att inte tala om min självbild. Bläh.
Nu fyller jag 25 och inom ett par månader så är våren här och snart även sommaren. Vill jag må så här då? Verkligen inte, så hoppas verkligen att jag en gång för alla kan lyckas. Jag måste.

110117

God morgon. Knappt.
Vaknade inatt av att TV i sovrummet hade hängt sig, igen. Och efter det har jag knappt kunnat sova. Förbannade jävla Teliaskit säger jag bara! Inte första gången som de bara hänger sej, så får man göra en hel grundinställning. Kul att vakna mitt i natten utav det och sen har man en som ligger jämte och är beroende av ljudet ifrån den. Kul.
Så ska inom en stund ringa ett ganska argt samtal till Telia och säga upp skiten, nu är jag trött på detta. Tillbaka till Viasat!

Igår tillbringade vi dagen i Komskälet hos farmor och plastfarfar. Hade en ganska så trött tjej som inte visste vad hon ville riktigt. Inte direkt tjurig, men mest klättrande och skulle vara överallt och ingenstans! Blir lite lätt trött i armarna när man ska försöka styra henne :P

Idag bär det av till Rångedala och mysa med Charina och Ellinor!

Har regnat en hel massa nu sen natten till igår, massa snö har försvunnit men en hel del is har kommit fram istället. Nu skulle man haft en  hel jävla massa salt! Men sist vi skulle köpa, så var det slut hos leverantören "/ Så nu ska det vara plusgrader till onsdag och sen ska det bli en jävla massa minus igen. Kan dom kanske bestämma sig nångång? "/

 


110115

God kväll.

Idag är det min sessas 7 månaders dag, denna sista månaden har verkligen gått otroligt fort!
Grattis mammas älskling (:

Insåg idag att snön inte har legat mycket längre än sen mitten av November. Herregud, känns som en evighet jue! Känns som att det aldrig kommer bli vår eller sommar igen. Varför känns det alltid så oåtkomligt efter en sån här vinter?

Idag har vi bara varit hemma, bortsett från en snabbis till City Fristad och köpte margarin. Har haft en mycket trött karl här hemma idag, han har sovit mest hela dagen, vilket har gjort mej ganska så irriterad, men vad ska man göra när han är så envis? (: De är han själv som gått miste om en hel dag.

Nu har han åkt ut för en sladdtur med grabbarna igen, och jag sitter här. Funderar ganska så starkt på att gå och lägga mej bara för att jag är uttråkad. Men faktiskt, är riktigt trött i kroppen idag med.
Inte konstigt när ens kost ibland bara består av godis och dylikt. Fattar inte varför min hjärna inte kan säga nej i vissa fall, för de har inte avrit många utav de godisar som jag ätit idag som jag verkligen velat ha, utan jag har ätit för att det funnits där. Duktigt.
Men måndag, då börjar de nya tagen, förhoppningsvis. Så här kan jag varken må, se ut eller ha det längre. Det funkar bara inte. Mår jue skit hela dagarna i kroppen.
När dags för en riktig förändring!

God natt, nu ska jag lägga mej i sängen och kolla film iaf :D


Luddigt?

Ber om ursäkt om föregående inlägg är luddigt, förvirrande eller virrigt.
Det är skrivet ur huvet och kanske är det svårt att förstå vad jag skriver också, men jag skriver faktiskt inte för någon annans skull än min egna.

Kanske förstår ni inlägget, eller så gör ni det inte.
Det är mitt huvud som snurrar bara.

Tyck inte synd om mig.

När jag mår dåligt, så är det en del som ringer och smsar för att fråga hur jag mår osv, efter att dom läst här att jag mår dåligt. De senaste åren har jag fått veta när jag mår dåligt att jag inte är ensam, och att det bara är att rycka upp sig. Detta är inte oftast sagt med den mest positivaste inställning, snarare att jag ska sluta gnälla.
Så, sagt och gjort, jag slutade gnälla till folk. Började hålla allting inom mig, och numer när folk vill bry sig och pratat med mig för att försöka muntra upp mig, så lägger jag benen på ryggen och springer i andra riktningen. Jag kan verkligen inte öppna mig om hur jag mår.
Jag öppnar mig här, för här är det som att skriva dagbok till skillnad för att det är en öppen dagbok.
Många som läser detta och alla andra inlägg, dömer mig säkert och tänker att jag ska sluta gnälla, men det är ingenting som åtminstone sägs rakt i ansiktet åt mig. Bakom min rygg får ni tycka vad ni vill.
Det är upp till er alla om ni vill läsa eller trycka på det fina krysset i högra hörnet.

Jag har mått ordentligt dåligt det senaste veckorna och det börjar märkas av utav Daniel nu. Nästan så att vi hamnar i bråk om det, för jag förstår honom verkligen, hur kul är det att komma hem till detta surhuve hela tiden? Men jag vet varken vart jag ska ta vägen eller vad jag ska göra.
Jag kan inte öppna mig för honom heller, knappt. För han kan inte sätta sig in i min situation och då är det oftast som att prata med en vägg.

Depression skulle jag säga att det är någonting som jag lider utav, och har gjort i många jävlans år. Det har jag också blitt tillsagd att göra någonting åt, men för alla är inte det så förbannat enkelt.
Skulle jag leta efter en anledning eller en orsak till varför och när dessa depressioner började, så kan jag utan tvekan gå tillbaka till 11 Februari 1999, en utav de värsta dagarna i mitt liv.
Då jag fick beskedet om min pappas självmord. Tack för den.
Visst, 12 år senare så kanske det är svårt att ursäkta sig över det, men början, började nog där.

2002 gick jag för första gången till en psykolog, detta på inrådan utan Socialen då det var ett krav att dom skulle hjälpa mig att flytta till egen lägenhet. Då var jag 16 år gammal. Jag gick dit, jag satt där, en gång i veckan i ett år nästan. Inte engagerad överhuvudtaget och jag kände absolut inget förtroende för denna kvinnan.
Så jag log och tog mig igenom det och sen var det mitt val om jag ville fortsätta eller inte.
Jag valde at inte göra det.
2008 började jag gå till en psykolog igen, denna gången på min egen inrådan.
Blev diagnostiserad utav tre läkare att jag led av depression, och fick en samtalskontakt som jag skulle träffa en gång i veckan och ibland varannan vecka. Detta kändes bra till en början, men sakta men säkert så tröttnade jag igen. Låtsades att jag mådde bra och gick därifrån.

Kändes aldrig som om någon utav dom grävde speciellt djupt, utan allting som dom ville prata om, handlade om nuet. Allting som händer i nuet är ett resultat av det dom hände förr. När jag var liten och tonåring, det fattar väl vem som helst?

Så kände aldrig att det vart någon direkt hjälp.
Jag önskar mej mest av allt att få komma till någon och få hjälp. Tro fan att jag inte vill må så här längre, det vill ingen. Speciellt inte jag. Är bara så rädd för besvikelse igen om jag ringer till Vårdcentralen igen.

Det är väldigt mycket just nu som snurrar runt i mitt huvud, så har det alltid varit, ibland blir det för mycket bara och det rinner över. JAg stänger in mig i mina tankar, har jättesvårt för att prata med människor om såna saker, så är det bara. Så om jag inte vill prata, som just nu, så är det bara så. Ingenting personligt mot någon, det är bara det att det går över, för stunden, men när jag är här nu så är det jobbigt. Men allting löser sig.

Tyck inte synd om mig bara, allting blir bra.

En försvunnen tid..




Ibland önskar jag så förbannat mycket att jag bara var 13 år igen.
Så mycket som jag saknar sen dess. Undrar om jag någonsin varit hel sen dess.
Saknar dej så otroligt mycket, önskar verkligen att du fanns här för alltid.





Varför är allting alltid tvunget att förändras?

Musictherapy.

Om jagh ade spealt i ett band, eller varit entertainer av något slag inom musikbranschen så hade jag nog fan varit på bra humör hela tiden. Musik har en fantastisk inverkan på mej. Allting känns som bortblåst, och jag mår bra. För stunden åtminstone.
Skulle bara vilja dra upp högtalarna på det absolut högsta just nu, men det går jue inte riktigt. Om jag då inte vill ha en Bellis som vaknar! "/

Det får räcka med den volym som går!

Snöväglag "/

Det är konstigt. Att när man varje gång åker ut med bilen, så är det någon idiot som är nära på att köa in i en. De allra flesta som kör, har ingen aning om att vägen är mindre eller vart dom har sin bil. Då vägarna är bra mycket mindre på vintern, så håller jag mig på min sida så långt åt kanten som jag kan när jag får möte. Vill inte gärna bli av med en spegel igen! Men det tycks knappt ingen annan som man möter göra.
Åkte och skulle handla i Fristad nu för en stund sen, möter en taxi i en kurva, och vad får jag göra? Väja ut i snön för att han inte skulle köra in i mig! Kollar i spegeln när jag mött honom, och han hade lätt 50-100 cm kvar på sin sida. WTF?!!
Varför ska det vara så svårt att hålla sig på sin kant? Fattar inte!

110114

Har verkligen skitmycket som jag hade behövt göra idag, men finner absolut ingen ork. Detta är inget roligt idag alls. Kroppen har totalt sagt ifrån, den vill inte mer. Luften har gått ur och jag vill bara gråta och sova.
Behöver bli uppmuntrad, samtidigt som jag klarar knappt att träffa folk en dag som denna.
Hatar Januari månad, finns ingenting bra med den alls.
Nu hoppas jag att min dotter somnat så jag bara kan lägga mig på soffan en stund och stirra ut i tomma intet.
Vart fan ska jag ta vägen?

Bad day.

Usch, fy fan vad jag känner mej ordentligt ensam och nere idag.
Vart fan ska detta sluta?

Jävla skit.

Gillar inte alls denna månaden. De senaste veckorna har bara varit jävligt jobbiga, mått skit både fysiskt och psykist. Usch, massa tankar på en massa skit som inte behöver vara där, fruktansvärt jobbigt. Är förbannat bitter och arg på omvärlden just nu att det liknar ingenting.
Allting känns bara piss och jag känner hur jag bara stänger inne gråten hela tiden, men så fort som nånting pressar mej lite grann mot en vägg, så är det kört, då kommer det bara.
Är så arg hela tiden och jag bara kan få utbrott på ingenting.

Vill bara att det kan bli vår nån jävla gång, så man bara kan få slippa snön åtminstone.

Jävla skit är det bara.

110113

Torsdag idag, och idag bär det iväg och träffa folk, najs :D
Efter att suttit hemma i 3 dagar ska det blir riktigt skönt, visst besöket från Alexandra och Alvin gjorde att jag inte varit heeelt själv, men annars har jag jue det "/
Så vi ska åka hemifrån omkring halv 9, stanna till först i Rångedala på en efterlängtad kopp kaffe hos Charina :D Sen styr vi bilen mot Göteborg, hoppas att vägen är okej dit nu! Bör den nästan vara tycker jag iaf..

När, nu ska jag se om jag kan få upp Daniel som har vägrat gå upp idag (visst inte mitt problem, men blir så fruktansvärt irriterad), sen blir det att göra sig i ordning och äta frukost :D

Zumba!

Funderar ganska så tenhårt på att följa med Alexandra på Zumba på måndag i Dalsjöfors.
Har funderat på det länge, men jue mer terminen gick förra året så kändes det meningslöst att bara hoppa in sådär. Men nu började terminen i måndags, så funderar ganska starkt på att joina med dit.
Hade jue varit skitkul, har velat prova på detta hur länge som helst.
Plus att jag har ett par extrakilon som jag helst vill bli av med innan våren är här, så då bör jue detta passa ganska så utmärkt! (: Ganska så billigt är det också, me likie :D

Snö, snö, snö :(

Vad FAN! Nu får det väl ändå vara slut? Eller?!!?
Nu har det kommit lika mycket som det hade försvunnit, typ. Usch, är verkligen redigt trött på denna förbannade snön. Nu kan den bara försvinna och ge oss vår, TACK!

Vill ut och gååååå. Men de kan man inte göra med detta satans väder! För finns verkligen ingenstans att gå när vägarna ser ut så här.. Bläh!

110112

3 dagar kvar tills Bellis fyller 7 månader
10 dagar kvar tills jag fyller 25.

God morgon!
Har sovit ganska så bra i natt, Isabell sover på min lilla virvelvind, ibland undrar jag om inte sängen är för smal för henne, så som hon håller på (: Bortsett från att jag fick väcka Daniel på soffan omkring halv 2 så har det varit en bra natt. Dagen började 05.45 för att få upp han ur sängen, så här är det full rulle :D
Redan hunnit bädda sängen, tömt diskmaskinen, gett Isabell mat och kikat runt här.

Vad ska man göra resten av dagen då?
Någon som är sugen på kaffe eller på att bjuda på kaffe någonstans? Är lite sällskapsjuk (:

Igår hade vi trevligt besök utav Alvin och Alexandra, två snälla små barn hade vi som faktiskt ville sova och inte var tjuriga, trevligt! :D

Imon bär det av mot Göteborg och fredag Dalum som sagt :D Men idag är en fri dag, kanske skulle åka och slänga skräp om det inte dyker upp annat? "/


"/

Har haft en helt underbar tjej hela dagen, men nu är hon helt omvänd.
Konstigt, det är verkligen nånting med eftermiddagarna som gör det.
Inte ett dugg roligt..
En timma och en kvart innan hon ska sova, ibland längtar man verkligen tills det blir nattedags.. "/

Torrt hår "/

Det är vida känt att man får torrt hår när man blonderar sig, men jag söker nu tips på hur man kan få det "fuktigare". Det är inte alls roligt just nu, det är som fnöske hela tiden "/

Kom gärna med förslag hur man kan få det att inte vara så torrt!

110111

Herregud, nu har snart halva Januari gått också! Innan vi vet ordet av har väl hela 2011 bara sprungit förbi! "/
De senaste dagarna har varit ganska präglade utav städ, är inne i en riktig städpreiod just nu och det ska grejjas överallt hela tiden! Konstigt de där..
Nu finns det knappt något mer att städa, men ska försöka ge mej i kast med min ugn idag, den kan sannerlige behöva lite kärlek! :D

Snart kommer Alexandra och Alvin hit, ska bli trevligt :D
Igår fixade jag hemma, handlade och grejjade med älsklings företag, usch nu måste jag få hans bokföringsprogram uppdaterat igen, suck. Samma visa som förra året "/ Frågan är jue bara när man ska hinna just de, då de kan ta en bra liten stund. Ah vi får se helt enkelt.

Imorgon är det en dag som jag inte vet vad den ska fyllas med riktigt, förslag någon? :D

På tordags åker vi antagligen till Götelaborg och hälsar på en hemkommen moster från Norge, och sen på fredag bär det iväg till Dalum och hälsa på Malin och Alicia.
Sen är det helg igen, och Isabell är 7 månader, herregud!

110108

Lördag kväll, och det ser ut att bli en myskväll ikväll :D
Regnar massor ute gör det och har gjort hela dagen, underbart! Snorhalt är det ute också, men tur man har en personlig chaufför, så jag slipper köra i det själv :D
Han skulle åka till Fristad och handla lite granna nu, men kom inte upp för backen härborta, så han fick vända och åka motorvägen till stan ist "/

Idag har vi varit hos Isabells framor hela dagen, fikat och ätit mat, mums (:
Bellis sover så gott i sin säng, det är så mysigt och gå in och kolla till henne och höra hennes snusa så gott! Hon är så duktig nu också, för hon kan (sedan 2 veckor ungefär) vända sej från rygg till mage igen, så hon verkar sova mycket godare tack vare valmöjligheterna nu!

Nu ska jag mysa ner mej i soffan i väntan på att gottat ska komma hem, och kika på Brokeback Mountain och hoppas att älskling ger med sig om den filmen när han kommer hem igen :D

REGN!

Yeeeeey, idag ska det regna under dagen!
Visst, det blir lite halt och så på vägarna, men då får man väl bara köra försiktigt då!
Jag hoppas att regnet tar med sej en hel del av snön nu, hoppa, hoppas, hoppas! :D


Seeeg "/

Usch, har mått knas varje dag som jag klivit upp det senaste. fattar inte varför. Urtrött och huvudvärk. Igår deckade jag på soffan när klockan kanske var 20.30, vaknade vid 21.15, tryckte i mig lite yoghurt och gick upp och la mej, för kände mig inte alls kry. Insåg att älskling hade försvunnit ut i garaget utan att jag ens hade märkt de, där låg han i kylan och svetsade.
Så upp till sängen gick jag och han hade tydligen åkt på en tur för att "hänga" lite (nya ordet tydligen :P)

Mår inte alls riktigt bra nu, ska ge mej själv lite kaffe nu och vila medans busan sover.

Igår hade vi en riktigt trevlig dag (som alltid) hos Annelie och Morgan (:

Idag vete skruttan vad som ska hittas på, det får vi se! :D 

110106

God kväll. Nu har det varit lite paus på filmen som jag kolalr på, så passade på att sätta mej här en liten stunda! Kikar på "Dumpad" som går på 6:an, den är ganska bra rolig den (:
Idag har vi inte varit hemma många timmar. Drog iväg till Dalsjöfors och hälsade på Freddy och Kicki, det bjöds på fika, mat och lite mer fika med glass :D
Så där höll vi oss hela dagen och åkte hem först när klockan blev Bellis nanetid, så en supertrevlig dag verkligen, tack för det! (:

Älskling drog sej ut i snön och sladdade lite tillsammans med Freddy.
Hans förkylning gav inte alls med sig, utan han mår fortfarande dåligt. Trots det så har han gjort två arbetsdagar denna veckan, något jag inte riktigt tyckt varit okej, men de är en medicin som han själv får smaka på.
Min hosta hänger sig fortfarande kvar, fruktansvärt irriterande. De känns just nu som någonting sitter längst ner i halsgropen och bara kilalr mig, men ingenting händer när jag hostar. Ändå känner jag att jag vill hosta heeela tiden.

Snöat har det gjort hela, hela dagen, kan väl knappast undgått någon, säkert fallit en 3-4 dm snö på bara två dagar. Fy, nu får det banne mej ge med sig.
Då jag gärna känner att jag har knappt med tid dagtid, så även Daniel, så blir skottningen ganska så bra i skymundan. Löser det enklast bara genom att köra in bilen och "plöja" ner det. Jag menar, det tar inte lite tid att skotta hela uppfarten med en skyffel, för att inte tala om hur slut i kroppen man blir efteråt. Så de blir väldigt lätt att man blundar för det.
Idag när vi kom hem från Dalsjöfors, så hade våra underbara grannar (som kör dygnet runt överallt och plogar) kört in och dragit bort den värsta snön på uppfarten, tack ni underbara!
Nu ska vi bara hitta "den skyldige" och säga tack personligen :D
Synd att Passaten stod i vägen bara så dom inte kunde ta högre upp :P Kanske kan fjäska med dom när vi säger tack om dom kan köra in en gång till :D Får väl se, men himlans snällt var det iaf!

Nu mot sängen och kika på resten av filmen, innan jag somnar :D

:D


:D


UNDERBART!!!


110105

Börjar med att säga: Förbannade snö!
Gud vad jag avskyr vintern och snön, var säkert 1,5 dm snö på bilen idag när jag gick ut och startade den. Herregud, kan det verkligen finnas mer? Nu får det faktiskt räcka, ta bort snön nu!
Någon som vet (intressant fakta) när snön gick bort förra året? Lite nyfiken faktiskt.

Till något annat, idag har vi varit på BVC och vägt lilla sessan, hon vägde nu 6990 gram och det är en ökning med 310 gram på 3 veckor, bra hjärtat! Bättre än innan iaf.
Så nu ska vi inte tillbaka till BVC innan i februari för 8 månaders kontroll med hörseltest. Herregud, vad hon börjar bli stor!

Hostan vill banne mej inte ge med sig nu, börjar bli ordentligt jobbigt faktiskt nu. Får mina hostatacker med jämna melanrum. Riktigt jobbigt när man vaknar klockan 04 på natten av ren jävla hosta och så försöker man att inte väcka Daniel heller. Fy.

Inga planer alls denna veckan knappt nu. Satt hemma hela dagen igår, det var verkligen inte skoj, men vad ska man göra? Så någon som är sugen på att hitta på något så är det bara att höra av sej!


110103

Familjen sjukling är tydligen på bättringsvägen iaf, Daniel blev inte hälften så sjuk som jag blev, tack och lov. Han är på fötterna idag och hade egentligen tänkt jobba, men de tyckte jag var onödigt med tanke på att han faktiskt hade feber igår.

Isabell hade en rolig dag igår, endast 40 minuter på hela dagen sov hon, men var förhållandevis ganska så glad ändå. Börjar nästan tro att detta är en tjej som snart inte behöver sova så mycket på dagarna om något alls. Kanske är det bara en fas, vi får se!

Hostade som en galning halva natten inatt, trodde jag skulle kräkas rakt ut i sängen ett par gånger faktiskt. Fasen att hostan ska vara så fruktansvärt envis, det är otroligt faktiskt. Hoppas den kan ge me sej snart.

Idag har de inte gjorts jättemycket ännu, en maskin tvätt är gjord, och snart ska andra i och första hängas upp. Sen kanske vi åker ut en sväng, det får vi se om en liten stund.
Imorgon blir det fika med Johanna, måste hinnas med innan hon drar en månad till Thailand, det lilla aset (:
Och onsdag ska vi till BVC på viktkontroll och sen förhoppningsvis en efterlängtad fika hos familjen Thorell! :D

Familjen sjukling "/

Kul att starta de nya året med att vi allihopa är sjuka, inte speciellt.
Idag har varit en mycket bättre dag för mig, tröttheten påminner sig när jag anstränger mig, hostan och snuvan finns kvar, men på det hela lite mildare idag.
Men nu är det istället Daniels tur, hoppas bara till gud att han inte blir lika dålig som jag, fy fasen.
Så dålig som jag varit de senaste dagarna, händer mej ungefär var 2-3 år, denna influensa är inte av denna värld. Fy fan. Det värsta denna gången är att man har Isabell att ta hand om, man får liksom inte riktigt den tid som man kan behöva till att repa sig, och idag har hon varit på ett utav hennes mindre strålande humör. Ingenting som passat, ska helst gå runt med henne (jäkligt jobbigt när man själv inte har någon ork i kroppen) och hon har inte velat sova under dagen knappt alls.
Så det har varit en ganska så kämpig dag idag.

Hoppas att hennes förkylning snart går över också, den har jue varit ett tag i hennes kropp nu, det är väl säkert mest pga dom jäkla tänderna. Såg dom idag, dom buktar verkligen ut bra genom tandköttet, än känns dom inte nertill, men dom syns igenom. Hoppas att dom kan poppa fram snart (:

Slog mig idag, att om 5½ månad så är hon redan 1 år!
Och innan dess (troligen och förhoppningsvis) så går hon! Något som jag längtat till hela tiden, men nu när det känns ganska så nära, så känns det samtidigt vemodigt. Herregud, hon börjar verkligen bli en stor, liten tjej nu (: Hon har börjat få sitta i kundvagen när vi handlar också (dock när vi är två så en kan hålla koll på henne), och hon sitter riktigt bra o fint.
Mammas lilla goa, herregud vad man kan älska ett sånt litet liv!


 


Gott nytt år till er alla!

Hoppas att ni alla hade en supertrevlig kväll igår och att ni inte är allt för bakfulla idag! (:
Själv sov jag mig igenom tolvslaget, första gången på många, många år.
Anledningen är en fruktansvärd influensa som jag nu har haft i 3 dagar. Snuva, feber och en otroligt hemsk hosta. Två sömnlösa nätter och dagar. Inatt är första natten som jag fått sova på tre nätter så det var riktigt gott.
Tolvslaget har man jue varit med om förr, och lär vara med om fler gånger, så jag är knappast ledsen!

Idag är jag på bättringsvägen, det känns, än är det inte riktigt bra, men väldigt mycket bättre.
Har haft en otroligt underbar sambo de senaste dagarn som har stannat hemma ifrån jobbet och tagit hand om Isabell och fixat och donat. Varit iväg med henne ett par timmar om dagen så jag har fått vila. Och Isabell har sovit superfint på nätterna så jag har fått koncentrera mej på mej själv, även om jag inte själv kunnat sova.

Något annata speciellt har inte hänt de senaste dagarna då pga mitt tillstånd, har inte ens vågat mej utanför dörren. Åkte och handlade i förrgår och det var nog det värsta jag varit med om när jag mådde så. Annars har jag inte varit hemifrån sen i måndags (: Får se när jag vågar mej hemifrån igen, känner mej inte superpigg i kroppen direkt "/

Hur var erat nyår?

RSS 2.0