Kvällen 101121

God kväll alla där ute!

Idag har varit en dag som har varit full med städning. Drog igång ganska så med detsamma när vi gick upp idag (btw så sov Isabell till 8.30 idag, gött nöjd!) med att damma, torka och städa toaletten.
Tog sedan en liten paus och åkte till Dfors för att umgås lite med familjen Nord/Claesson, alltid lika trevligt! Åkte upp en sväng till Skenstaboden och deras julmarknad, men var så äckligt mycket folk, så blev ingenting inhandlat "/ Sen väl hemma igen så var det dags att dra igång dammsugaren och moppen i högsta hugg! Så nu är det ganska vackert här hemma igen (: För stunden!

Imorgon blir det till att möta upp Charina halvvägs till Rångedala för att sedan gå tillbaka hem igen och dricka lite kaffe! Om nu de inte drar in en jäklans massa snö inatt, för då förstör de alla planer "/
Efter det har väl inte dagen en massa att erbjuda skulle jag tro, måste åka och köpta lite mer välling till Isabell, för de orkar jag inte göra ikväll. Sen får vi väl se hur det blir me jobb i veckan, skulle helst vilja jobba en massa, så de blir fina pengar i december, men de va de där med barnvakt igen. De växer knappast på träd..
Vi får se!

Nu ropar soffan på mej, de är jag banne mej värd!


Kommentera här





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0