Ensam med en jävlans massa tankar

Ensam hemma och busanbell sover så himlans gott, vart tvungen och gå in och bara titta på henne ett par gånger! Hon är jue så fin :D Börjar lägga sig själv till rätta i sängen nu har hon tydligen börjat med, den lilla söta. Så nu hittade jag henne sovandes på sidan ist för magen, mammas älskling <3

Tänker och tänker, så de har blitt ett par inlägg idag.
Älskling är iväg och skulle byta vinterdäck i Bredared, men kom inte längre än Fristad så en räddande ängel i nöden kom till undsättning! Tack Jensa (:
Ätit kyckling och sallad idag med fetaost, underbart gott. Varit och gått en jumbopromenad med Alexandra idag med, behövdes sannerligen. Och nu känns de ändå inte bra att jag har ätit "/
Imon är det kalajs för Daniels mormor fyller 81, och då är det smörgåstårta. Och jag med min karaktär borde hålla mej därifrån helt och hållet, men de är jue bra ofint.
Och inom ett par veckor blir det julbord och sen jul. Hur ska detta sluta?
Vill och måste verkligen gå ner i vikt. Men de löser sig nog.

Tänker på människor jag är besviken på, saknade människor, gala tider, nya tider. Tankarna snurrar runt och runt. En sån kväll idag bara.

Är så trött på att vara arg på människor nu så de inte är sant, men har svårt att blocka all jävla negativt energi som det ger mej. Men arg, det är jag iaf.


Kommentera här
Postat av: Anonym

ta en lagom bit bara, likadant med julbordet.. äter man med måtta så behöver man inte gå upp i vikt..

hoppas du klarar det!

2010-11-20 @ 08:31:38





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0