101226

Annandagen idag.
Undrar hur många det är som är i stan för att mellandagsshoppa idag? Igår var det fullt i Knallelandsrondellen iaf, konstigt att folk alltid blir som mest tokiga så fort som julen är över.

Julafton tillbringade vi hemma, hos farmor och sedan hos Mosi där det alltid är julklappsutdelning för dom små. Var inte hemma föräns strax efter 21 på kvällen, då var Isabell bra trött. La henne i sängen, gick jättebra, men redan efter 45 minuter vaknade hon och var alldeles otröstligt till en början. Skulle tro att det handlade om alla intryck och nya människor som hon träffade. Mycket att bearbeta. Men sen sov hon vidare och sov hela natten.

Juldagen åkte vi till morbror och fikade lite, mysigt (: Sen åkte vi vidare till Daniels mormor och åt lite julmatsrester (: Och sen vidare hem. Uttråkad som jag var igår kväll så somnade jag omkring 21. Kul.

Annandagen idag, så blir de nog mest att åka och handla lite som behövs i kylskåpet, även lite chocklad till den fina chockladfontänen som älskling fick utav mej i julklapp :D Sen blir de nog med att åka till mormor och hämta upp lite julklappar till Isabell.

Ett himlans farande varje dag, men bra skönt att inte sitta hemma hela dagarna heller.

Snart är detta året slut det med, konstigt vad fort det kan gå.


Kommentera här





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0