Sega dagar

Dagen igår och dagen idag har varit otroligt sega.
Jag känner att jag inte mår asbra, känner att det har krypit på lite av en ångestattack, vilket gör att jag känner att jag knappt kan andas. Detta är säkert något år sen jag hade, och det är fruktansvrt jobbigt. Tiden går supersakta och jag känner mej både maktlös och trött. Vill bara vara ensam och för mig själv just nu, men har allting att ta hand om just nu känns det som.
Så de senaste två dagarna har varit riktigt jobbiga, tiden har i stort sett stått still.

Igår va vi på banken (trodde nästan att det mest skulle släppa efter det, men icke), det gick jättebra, fick jättebra besked och vi skulle återkomma när det var dags att dra hit cementbilen i stort sett, så snart ska älsklingen väl få sitt efterlängtade garage. Så nöjd och glad han kommer bli!
Sen tog vi en snabbfika hos Annelie och Morgan innan det var dags att åka hem och natta Isabell. Hon somnade utan en fajt (andra dagen i rad) men gav mej lite jobb några timmar senare dock.

Idag har dagen igen varit otroligt seg, men hade trevligt sällskap i form av Sanna och Theo, så dagen har ändå varit lätt att ta sig igenom :P

Ikväll blir det kanske tacos hos Isabells farmor, om jag bara kan få hennes pappa att svara i telefon så jag vet hur det kan bli. Ahja, bli väl väl!

Imon ska vi leka med Charina och Ellinor, skoj! (:

Kommentera här





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0